A logó hímzés/szitázás a pólón és munkaruhán 2 szempontból is jelentős üzleti erővel bír:

A munkatársak lojalitását fokozza az, hogy munkaruhájukon vagy pólójukon a céglogót viselik, hiszen ezzel munkájuk valódi „képviseletté” változik. A céglogó kommunikál a pólón a dolgozók helyett is. Így ők a logóhoz mérten a megfelelő lojalitással és előzékenységgel végzik munkájukat.

Az ügyfelek szemében pedig a pólóba vagy a munkaruhába hímzett céglogó bizalmat ébreszt.”

Így a pólóra vagy munkaruhára hímzett céglogó a cég kommunikációjának fontos és hasznos része: a bizalom és a lojalitás megtestesítője a céges image kialakításában.

Akár már egy meglévő arculat alapján vagy egy teljesen új arculat kidolgozásáról is legyen szó, minden esetben látványterveket készítünk.

Ide kattintva kérjen ajánlatot tőlünk!

Safety

HÍMZÉS:

Tartósan jó minőség, nem kopik le és kifejezetten elegáns formája az arculat megjelenítésének. A céglogónak így ott kell lennie mindenhol, ahol csak a vásárló találkozhat vele! A céglogó hímzés ezt a lehetőséget kínálja Önnek a céges pólókon vagy munkaruhákon, avagy: a dolgozók ruházatán, így azonosítva cége minden előnyös vonását a munkatársak tevékenységével.

Leginkább azért, mert ennél hosszabb távú megoldás jelenleg nem létezik arra vonatkozólag, hogy miként lehetne például egy cég logóját, mottóját vagy más egyebet egy ruhaneműre varázsolni. Ezen felül a gépi hímzés tartós, esztétikus, strapabíró, és ha a megfelelő anyagra készül, akár évekig megmarad.

Bármilyen ruhára történhet a gépi hímzés?

Némi túlzással, de igen. Akár hozott anyagra is, hiszen bármilyen szabvány póló vagy például törülköző megfelel ebből a célból. Persze érdemes jobb minőséget választani, egyrészt a gépi hímzés minősége, másrészt pedig nyilván a tartósság érdekében, de hogy az adott ruhanemű egy póló, munkásruha egy sapka, egy törölköző, egy kezeslábas vagy éppen egy alsónadrág, az egyáltalán nem fontos. Ami elvárás, hogy a pamutból készült termékeknél legalább 200 gr/m2 súlya legyen az adott ruhaneműnek. A mellékelt képen is látszik, milyen jól mutat a hímzés a céges pólón.

Safety
Egy speciális eljárásnak köszönhetően még esőkabátra is tudunk hímezni, hogy a termék nem fog átázni.

Valóban jó reklám egy hímzett munkaruha?

Nem jó, hanem a lehető legjobb! Mégis miért? Összességében talán azért, mert a gépi hímzés nagy előnye, hogy a ruhákon a hímzés nagyon hosszú távon, akár évekig is tökéletes minőségben megmarad, ezáltal a mindennapi munkavégzés során az esetleges sérülések, a koszolódás és minden más egyéb sem kottyan meg neki. Hovatovább a hímzés sokkal esztétikusabb, mint a szitázott munkaruha, ezáltal pozitívabban befolyásolja a cég megítélését.

Waller

Árajánlatkéréshez kattintson ide!

 

Póló feliratozás: népszerűsítse vállalkozását dolgozóival!

Manapság egyre több építőipari és más szolgáltatói cégnél viselnek a dolgozók a vállalkozás logójával ellátott felsőrészeket, gyakran külsős munkáknál is. Ezzel nem csupán a céget képviselik az alkalmazottak, hanem népszerűsítik is. Ha Ön is szeretné egységes ruházattal terjeszteni vállalkozása hírét, szolgáltatásait, keressen bennünket bizalommal a póló feliratozással kapcsolatban!

A póló feliratozásnak köszönhetően rengeteg emberhez tud eljutni cégének a híre, hiszen a dolgozóira külső terepen biztosan felfigyelnek a járókelők, akik között pedig lehetnek olyanok, akiknek éppen szükségük lenne szolgáltatásaira. A póló feliratozás során igényes és kényelmes felsőrészeket készítünk ügyfeleinknek, amiket hosszú éveken át fognak tudni viselni a dolgozók. Sok ügyfelünk ezeket a felsőrészeket gyakran reklámajándéknak is adják a cégüket felkereső embereknek.

A póló feliratozással csak jól járhat! Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat ezzel kapcsolatban, forduljon hozzánk elérhetőségeinken!