SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 
HELYSZÍNI ÁTVÉTEL (INGYENES)

Az átvételi lehetőség kezdetéről e-mail-en küldünk értesítést. Az átvételre a következő helyszínen van lehetőség, melyet a rendelés leadásának folyamán választhat ki:

  • Veszprém, Vécsey K. u. 2. Nyitva tartás: H-CS: 8-16; P: 8-15; SZ: 9-12

 
FUTÁRSZOLGÁLAT

(Magyarország közigazgatási határain belül)
Nettó 15.000 Ft fölötti vásárlásnál a szállítási költség INGYENES!

 Amennyiben a megrendelés teljes összege nem haladja meg a Nettó 15.000 Ft-os értékhatárt, úgy a házhoz szállítás díja bruttó 1.500 Ft, amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 15.000 Ft-ot, akkor a házhoz szállítás díjmentes.

SZÁLLÍTÁSI ÁRAK

 
Nettó 15.000 Ft-os vásárlás felett a szállítás INGYENES!

Kérjük, mindenképp, hogy adatait pontosan (telefonszám, email cím) legyen szíves megadni, mert ezek hiányában a rendelését nem tudjuk visszaigazolni és kiküldeni. A megrendelt termékeket a DPD Futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz, a megadott címre. Ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol 8 és 16 óra között át tudja venni a csomagot. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a postai kiszállítással kapcsolatban, kérjük mindenképpen jelezze felénk. Nagyobb mennyiségű árut a webáruház saját gépkocsijával szállítja ki.

FIZETÉSI MÓDOK

 

Fizetés utánvételes formában, az áru átvételekor a szállító részére történik vagy előzetes egyeztetés után előre utalással. Személyes átvétel esetén kézpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető a számla végösszege. Amennyiben további kérdése adódna a szállítással vagy a helyszíni átvétellel kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

 
A termék kipostázását a raktárkészlet erősen befolyásolja. Amennyiben a megrendelt termékek nincsenek raktárkészleten, azt a megrendelés beérkezését követő munkanapon elektronikusan vagy telefonon visszajelezzük és tájékoztatjuk a várható szállítási időről. A raktárkészletünkön levő termékek kiszállítási határideje 2 nap.